23 - 24 kasım 2016 8. Sınıf 1. Dönem merkezi ortak sınav soruları



NATO STO SCI Paneli Faaliyetleri

NATO Bilim ve Teknoloji Organizasyonu (Science and Technology Organization-STO) bünyesinde yer alan panellerden Sistemler, Konseptler ve Entegrasyon (Systems, Concepts and Integration, SCI) Paneli'nin 38'inci Panel Çalışma Toplantısı, 24 - 28 Ekim 2016 tarihlerinde Dresden/ALMANYA'da icra edilmiştir. 
Anılan konular ile https://www.sto.nato.int/Pages/coHaboration-support-office.aspx adreslerinde duyurularak başlatılacak çalışmalara İştirak edilebilmesi için; EK (B ve C)'de sunulan/gönderilen formların doldurularak SSM Teknj.Ynt.D.Bşk.lığına iletilmesi gerekmektedir. 
NATO STO Uzmanlar Toplantısı (RSM) ve Eğitim Serisi (RLS) faaliyetlerine katılım sağlayacak kişilerin ise,https://www.sto.nato.int/Paqes/collaboration-support-office.aspx http://www.cso.nato.int adresindeki "Activities" bölümünde yer alan duyuruları takip ederek duyurunun yayımlanmasını müteakip, elektronik ortamda da kayıt yaptırmalarına ihtiyaç bulunmaktadır. 
Çalışma Grubu (ÇG) ve/veya gizlilik derecesi ihtiva eden diğer faaliyetlere katılım planlanması durumunda; NATO Güvenlik Kleransı zorunlu olduğundan, kleransı bulunmayan kişiler için Dışişleri Bakanlığı NATO Kuzey Atlantik Antlaşması Teşkilatı Merkez Kurulu Başkanlığına (Tel. No: 0 312 2921683 veya 2921684) müracaat edilerek faaliyet süresince "NATO GİZLİ (NATO SECRET)" gizlilik derecesini haiz klerans alınması (klerans verilmesi süreci yaklaşık 5 ay sürmektedir) gerekmektedir.

NATO STO faaliyetleri için görevlendirilen personelin faaliyetlere katılımında sürekliliğe özen gösterilmeli ve iştirak edilen faaliyetler sonucunda hazırlanacak sonuç raporları en geç bir ay içerisinde SSM Teknj.Ynt.D.Bşk.lığına gönderilmelidir.

Anılan faaliyetlere katılım için SSM'den herhangi bir maddi destek verilmeyeceğinden, katılım masraflarının ilgili personelin mensubu bulunduğu kurum/kuruluş ve/veya bizzat kendisi tarafından karşılanacaktır.

Bu kapsamda; ilgili faaliyetler için katılım planlanması halinde EK (B ve C)'deki formların doldurularak SSM Teknj.Ynt.D.Bşk.lığına gönderilmesini arz ederim.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öğretmen şiirleri

HEM 1. Kademe okuma – yazma kursu zümre öğretmenler kurulu

Özel Eğitim Uygulama Okulları (III. Kademe) İş ve Beceri Uygulamaları dersine ait taslak öğretim programları